Startsida / Bloggen

Veckan är redan igång och det är full aktivitet på Lev Frisk! Behandlingar, konsultationer, samtal och provtagningar!

 

Dessutom är det ju hög tid att anmäla sig till Södertäljes skönaste och mest givande Yoga! Livsyoga eller Rehabyoga, vilken av dem som passar just dig bäst!

 

Till helgen går årets första fortbildningskurs i integrativ dornterapi av stapeln! Vi är säkra på att det kommer bli lika kul som vanligt! Skulle du vara sugen på att gå en kurs du med så finns det fler chanser framöver. Det lovar vi! Håll koll här på hemsidan och varför inte även på facebook när vi uppdaterar med vad som är på gång!

 

Ha en underbar vecka och lev friskt varje dag!

Hej hopp!

Nu har vi äntligen uppdaterat med nya datum för fortbildningskurserna i Integrativ Dornterapi!

Kurserna finns i två steg och är på två heldagar vardera. Det är i nuläget alltid under en fredag och en lördag. Vi varvar både teori och praktik. Och så brukar det vara väldigt skoj också :-)

 

Steg 1 kommer hållas 11-12 februari först o främst, om inte det passar är nästa tillfälle redan 25-26 mars. Även steg 2 hålls vid två olika tillfällen. Första datumen är så gott som fullbokat men skulle det passa dig är det redan 28-29 januari. Nästa tillfälle är 6-7 maj.

Mer om kurserna kan du läsa HÄR och mer om vad Integrativ Dornterapi är kan du läsa HÄR .

Vi önskar alla terapeuter som är sugna på att bredda sina vyer och fördjupa sina kunskaper varmt välkomna till 2011-års mest givande kurser!

 

Lev frisk med Lev Frisk

Vi är glada över att kunna meddela er om att Kroppsterapeuternas Yrkesförbund nu har godkänt Integrativ Dornterapi som en vidareutbildning för terapeuter vilket innebär att terapiformen kommer att ingå i medlemskapets grundförsäkring.

Vi kommer uppdatera mer om detta längre fram. Tillsvidare fortsätter vi arbetet som vanligt (även om vi naturligtvis firar lite att fler kommer få upptäcka vad det är som gör Dornterapi så speciellt)!

 

Kursdatum för vårens fortbildning i Dornterapi kommer även det att publiceras inom kort! Håll utkik!

 

Som sagt var vi har ett spännande år framför oss! Idéerna och projekten är många :-) Ni hänger väl med?

 

Kom ihåg att kika in på vår facebooksida för att följa med i vårt arbete för ett friskare liv åt alla :-)  

På Lev Frisk ser vi med spänning fram emot det nya året som ligger framför oss!

 

Vi har några roliga nyheter som vi snart kommer dela med oss av. Det dagliga arbetet med att bidra till ett friskare liv för så många människor fortsätter precis som vanligt.

 

Osäker på hur vi kan hjälpa dig? Läs gärna lite mer om vilka behandlingar, provtagningar, kurser och föreläsningar vi kan erbjuda just Dig! Mycket information hittar du här på hemsidan.

 

Genom att gilla oss på facebook kan du hålla dig uppdaterad även där! Klicka HÄR så kommer du direkt dit!

 

Välkomna till Lev Frisk 2011!

Lev Frisk Blogg

 Välkomna till Bloggen på Lev Frisk!

Här kan Du hålla Dig uppdaterad på vad som händer inom området hälsa, friskvård och inom integrativ medicin! Följ med i vardagen på Lev Frisk och ta del av vår stora kunskapsbank inom området hälsa. Lev Väl och Lev Frisk!

Du gillar väl Lev Frisk på Facebook?  

 

Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31