Startsida / Bloggen

Amalgam är ett gift som finns i en och annan mun i världen. Det är ett av de mest giftiga ämnen vi känner till, ändå används det för att laga våra tänder idag. Detta giftiga ämne frigörs bit för bit vid olika tillfällen och går rakt in i våra kroppar och alla de känsliga system som får oss att fungera som vi skall. Självklart påverkar det även oss och dessa kroppsliga system. Flera kopplingar finns mellan just amalgam och en rad sjukdomstillstånd, mer eller mindre allvarliga.

 

Redan 1994 visade BBC en dokumentär om riskerna med amalgam...inte mycket har hänt sedan dessa avslöjanden, därför vill vi dela med oss av denna länk: http://www.mercuryexposure.info/context/films-tv-books/item/704-bbc-panorama-the-poison-in-your-mouth  och fortsätta att sprida vidare kunskap om giftet som finns i så många av våra munnar.

 

Filmen är väl värd några minuter av vår tid!

 

Sprid gärna vidare! Vi lägger även upp länken på vår facebook-sida så klart!

Intresset växer för behandlingsformen integrativ dornterapi som i december 2010 blev en godkänd vidareutbildning av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund!

 

Nu har vi även datumen klara för kurstillfällena i vår! Antalet platser är begränsade och det är först till kvarn som gäller! Vi ser fram emot att träffa lika många härliga och nyfikna terapeuter som tidigare!

Om du är terapeut och är intresserad av att vidga dina vyer genom en kurs (eller två) i integrativ dornterapi kan du läsa mer om datum

Dorn 2012 3+3.pdf 112,86 kB

 eller under fliken "integrativ dornterapi".

 

Väl mött alla friskhetsälskande människor där ute!

Fanns Lev Frisk med för att presentera Integrativ Dornterapi.

Integrativ Dornterapi presenteras

Vi fick en mycket positiv respons och möttes av en stor nyfikenhet. Det var precis vad vi hoppats på! Vi kommer inom kort uppdatera med datum för vinterns och vårens kurser i just integrativ dornterapi.

 

 

Det är en höst full av aktiviteter på Lev Frisk, det gäller att ta vara på dagarna av vila som ges. Man kan dock komma långt med en smula entusiasm, en näve vilja och en mängd nöjda kunder! Det finns alltid nya saker att lära, nya utmaningar att anta samt nya problem att lösa. Det är sånt vi är till för!

Lev frisk, alla dagar!

Vi skriver under och protesterar mot detta! Gör det du också!

Det är en skandal att pengar som skulle användas till forskning inom alternativa medicinska metoder förskingras på det viset som skedde vid Oshercentret! Debatten behöver tas upp kring snedvriden forskning och flera miljoner försnillade kronor!

Klicka på länken för att läsa mer http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=5944 . Se även här http://dagenshomeopati.se/2011/10/06/vad-hander-egentligen-med-osher-pengarna/

 

Var med och säg ifrån genom att skriva under på namninsamlingen !

 

Detta för att mer forskning skall kunna ske på ett riktigt sätt även kring alternativ medicinen! Det finns mycket kvar att upptäcka och forskningen får aldrig stanna av på grund av några giriga människors ogenomtänkta handlingar!

Lev Frisk!

Lev Frisk Blogg

 Välkomna till Bloggen på Lev Frisk!

Här kan Du hålla Dig uppdaterad på vad som händer inom området hälsa, friskvård och inom integrativ medicin! Följ med i vardagen på Lev Frisk och ta del av vår stora kunskapsbank inom området hälsa. Lev Väl och Lev Frisk!

Du gillar väl Lev Frisk på Facebook?  

 

Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30