Startsida / Bloggen

Det var ett antal år sedan Trace Elements började inkludera undersökandet av mängden uran hos människor genom sina hårmineralanalyser. Något de fick kritik för. För låga gränsvärden påstods vara en anledningen, och att detta i sin tur skrämde upp folk.

 

Men kanske hade de inte helt fel! Svenska Dagbladet uppmärksammade nyligen att det i delar av Sverige faktiskt finns ett stort problem med förhöjda värden av uran. Artikeln kan ni läsa genom att klicka på länken nedan:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/svart-fa-bukt-med-uran-i-vattnet_6046959.svd

Trace Elements och hårmineralanalysen ligger flera steg före när det gäller just uran.

 

Uran kan bidra till flera typer av ohälsoproblem och är inget vi gärna vill ha i vårt dricksvatten, dessvärre finns det i just kranvattnet hos många av oss. Och det verkar inte vilja försvinna i första taget.

Vi tror att människor är kapabla att själva fatta beslut om vilka metoder de vill använda för att vårda vår egen hälsa!  

EU vill förbjuda olika naturmedel och örter!! Många av dessa har används i tusentals år. 

Redan den 30 april i år stängs möjligheterna ned att få tag på en stor mängd hälsokostpreparat. Det handlar om örtmediciner som använts sedan lång tid tillbaka inom mediciner som ayurveda, traditionell kinesisk medicin och homeopati. EU-regler skall alltså förbjuda hälsokostpreparat som hjälpt miljontals människor att bli friskare.

Vi kan inte acceptera detta och skriver under listan! Vi vill ta ansvar för vår egen hälsa och fattar själva beslut om hur vi vill ta hand om den! Gör du det också?  

Ta dig lite tid att se och lyssna på videon som du får se om du trycker på länken under - där finns även länken till där du skriver under protesten.

 

http://www.savenaturalhealth.eu/

 

Hjälp oss att protestera!!!

Vi kommer berätta mer om detta framöver! Tillsvidare har vi lagt in lite information om MELISA under Nyheter!

Vi på Lev Frisk är väldigt stolta och glada för detta och ser fram emot ett spännande arbete! Det råder inga tvivel om att fler än vi kommer uppskatta den här möjligheten!

Välkomna!

Lev Frisk Blogg

 Välkomna till Bloggen på Lev Frisk!

Här kan Du hålla Dig uppdaterad på vad som händer inom området hälsa, friskvård och inom integrativ medicin! Följ med i vardagen på Lev Frisk och ta del av vår stora kunskapsbank inom området hälsa. Lev Väl och Lev Frisk!

Du gillar väl Lev Frisk på Facebook?  

 

Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30