Startsida / Bloggen

För ungefär ett år sedan inledde Lev Frisk ett samarbete med MELISA som är världsledande på blodtestanalyser för metallöverkänslighet/allergi. De tester som görs undersöker om det kan finnas en överkänslighet eller allergisk reaktion mot metaller hos patienten. Du kanske har läst att vi skrivit om det tidigare men är nyfiken på att veta mer.

 

MELISA-tester används på många platser världen över av både tandläkare och läkare för att fastställa eventuella överkänsligheter mot tandfyllningar (som amalgam) eller implantat i kroppen (som inopererade metallskruvar/plattor). Testerna kan även användas för andra områden. Vi exponeras för metaller i olika hög grad på olika sätt. För en del människor innebär arbetsplatsen en risk och för somliga kanske livsstilen gör att man utsätts för något man egentligen är överkänslig mot.

 

Om du är nyfiken på att veta mer om detta rekommenderar vi att ni läser mer HÄR  Där finns mycket information om testerna, om forskning i ämnet och om varför det kan vara intressant att göra ett MELISA-test. Testet görs hos Lev Frisk och analysen genomförs av MELISA-laboratoriet. Vi på Lev Frisk går igenom svaret med er. Svaren är detaljerade och utifrån dessa kan vi tillsammans komma fram till hur du skall gå vidare. Vi utgår naturligtvis från varje persons unika analysresultat och situation.  

 

Vill du veta ännu mer eller kanske rentav boka en tid? Då hör du så klart av dig till oss: 08-550 807 88 eller info@levfrisk.com  

 

Vi kommer berätta mer om detta framöver! Tillsvidare har vi lagt in lite information om MELISA under Nyheter!

Vi på Lev Frisk är väldigt stolta och glada för detta och ser fram emot ett spännande arbete! Det råder inga tvivel om att fler än vi kommer uppskatta den här möjligheten!

Välkomna!

Här kommer till slut några bilder på den senaste kursen i Integrativ Dornterapi. Den här gången var det steg två i fortbildningskursen som hölls. Som vanligt var humöret på topp och stämningen härlig!

 

 

 

Vi hade en härlig kurshelg och vi hoppas att våra deltagare känner likadant! Vi längtar redan till nästa kurs!

 

(bilderna tillhör naturligtvis Lev Frisk, vill du låna någon är du välkommen att höra av dig till oss!)

I Året Runt nr 6 2011 kan vi läsa den härliga historien om Elisabeth som med hjälp av Integrativ Dornterapi, och vår alldeles egen Sabine Rudin, slipper ryggont och hittar tillbaka till ett mer rörligt liv.

 

Vi är glada för Elisabeths skull och hoppas ni andra tar chansen att ta del av hennes historia!

I fliken "I Pressen" kan du läsa mer om vad som skrivs om Lev Frisk! Bland annat har Akupressen skrivit om vår populära fortbildningskurs i Integrativ Dornterapi!

 

Eller gilla Lev Frisk på Facebook för att ta del av sånt som händer hos oss!

Hej hopp!

Nu har vi äntligen uppdaterat med nya datum för fortbildningskurserna i Integrativ Dornterapi!

Kurserna finns i två steg och är på två heldagar vardera. Det är i nuläget alltid under en fredag och en lördag. Vi varvar både teori och praktik. Och så brukar det vara väldigt skoj också :-)

 

Steg 1 kommer hållas 11-12 februari först o främst, om inte det passar är nästa tillfälle redan 25-26 mars. Även steg 2 hålls vid två olika tillfällen. Första datumen är så gott som fullbokat men skulle det passa dig är det redan 28-29 januari. Nästa tillfälle är 6-7 maj.

Mer om kurserna kan du läsa HÄR och mer om vad Integrativ Dornterapi är kan du läsa HÄR .

Vi önskar alla terapeuter som är sugna på att bredda sina vyer och fördjupa sina kunskaper varmt välkomna till 2011-års mest givande kurser!

 

Lev frisk med Lev Frisk

Lev Frisk Blogg

 Välkomna till Bloggen på Lev Frisk!

Här kan Du hålla Dig uppdaterad på vad som händer inom området hälsa, friskvård och inom integrativ medicin! Följ med i vardagen på Lev Frisk och ta del av vår stora kunskapsbank inom området hälsa. Lev Väl och Lev Frisk!

Du gillar väl Lev Frisk på Facebook?  

 

Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30