Startsida / Bloggen

Och även vår företagsmassör :-) Det är kanske inte så konstigt. Hon är alldeles ny hos oss på Lev Frisk! Nedan kan ni se hennes presentation av vad hon är för en tjej.

Vi välkomnar Nina i gänget och hoppas att ni snart får chansen att få henne till just ert företag.

Jag heter Nina Ahlqvist. Jag arbetar sedan den 1 okt 2011 som massageterapeut på Lev Frisk. Jag fick min utbildning på Axelsons i Stockholm under åren 2008-2010 på distans, samtidigt som jag jobbade som kemiingenjör. Jag tyckte det var dags för en förändring i livet, och under våren 2011 fick jag chansen att ägna mig åt kroppsvård helhjärtat. Jag har dessutom gått en SPA-terapeututbildning hos Kerstin Florian Institute, något jag haft nytta av som spaterapeut på SPA:n runtom i Sörmland. 

 

På fritiden umgås jag med min familj, joggar, plockar svamp i skogen och sjunger i kör.Jag ser fram emot en spännande höst på Lev Frisk där jag kommer att fördela min tid på företagsmassage, massagepatienter och unga simmare i SSS! Med vänliga hälsningar//Nina 

 

 

Om Du och Ditt företag är intresserade av att veta mer om företagsmassage är ni välkomna att kontakta oss  för mer information. Ni kan även läsa mer här och ta kontakt med Niklas på en gång, det är han som håller i trådarna!  Lev Frisk!

Lev Frisk Blogg

 Välkomna till Bloggen på Lev Frisk!

Här kan Du hålla Dig uppdaterad på vad som händer inom området hälsa, friskvård och inom integrativ medicin! Följ med i vardagen på Lev Frisk och ta del av vår stora kunskapsbank inom området hälsa. Lev Väl och Lev Frisk!

Du gillar väl Lev Frisk på Facebook?  

 

Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30